Uppdatering så här mitt i sommaren

Ventilationen

Peter Sotare var här i veckan och nu är nästan allt klart.
Ventilationen i trapphuset ska göras klart men i stort är alla lägenheter klara. Kontakta styrelsen omgående om du inte hämtat ut din nyckel än.

Elarbetet

Efter elarbetet i huset är det en del som fått elen i köket inkopplat på fel säkring. Anmäl dig på länken nedan senast den 7 augusti för att bli kontaktad av Norrsken elinstallation AB som utförde arbetet och nu kommer att justera säkringarna utan extra kostnad. Länk till anmälan har skickats till medlemmarna, kontakta styrelsen på styrelsens mail för att få tillgång till länken.

Trädgården

Det är verkligen fint i trädgården nu. Grillen är på plats, två solstolar hänger på långsidan på boden och blommorna blommar. Vi vill uppmanna alla till att njuta av vår blomstrande trädgård hela sommaren. Kom ihåg våra fyra och enkla trivselregler
Alla boende i huset får vistas här men efter kl22:00 ska vi vara tysta utav respekt för varandra och våra grannar.
Njut gärna av mat och dryck men kom ihåg att ta med dig allt ditt skräp. Kartonger och flaskor slängs på återvinningsstationen lite längre ner på Tjärhovsgatan nr 19.
Alla husdjur är välkomna men bara i koppel, inga djur får vara lösspringande i vår trädgård för den är inte en rastgård. Kommunicera tydligt med medlemmar som redan vistas i trädgården innan du tar ut ditt husdjur. Det husdjuren gör är ägarens ansvar. Det finns gott om rastgårdar runt om vårt hus och besök gärna en innan ni går ut i trädgården för att minimera risken för olyckor på gräsmattan.
Här får du röka men inte vid dörren på trappavsatsen och bara om du fimpar i askkoppen.

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender
Trevlig sommar och härlig semester!!
Hälsningar

Styrelsen