Trädgården

Föreningen har en stor grön trädgård med blomsterrabatter, gräsmatta och ett stort trädäck. Det finns kvällsbelysning, utemöbler, grill och cykelställ för medlemmarna att använda. Vi sköter gemensamt om planteringarna och utemöblerna, gräset det klipper vår fastighetsservice. Om vintern installerar vi en stor julgran och ordnar med glöggmingel när det är dags att tända julgransbelysningen.

Välkommen till vår gemensamma trädgård!

Kom ihåg dessa fyra och enkla trivselregler:

  1. Alla boende i huset får vistas här men efter kl. 22.00 ska vi vara tysta utav respekt för varandra och våra grannar.
  2. Njut gärna av mat och dryck men kom ihåg att ta med dig allt ditt skräp. Kartonger och flaskor slängs på återvinningsstationen lite längre ner på Tjärhovsgatan nr 19.
  3. Alla husdjur är välkomna men bara i koppel, inga djur får vara lösspringande i vår trädgård för den är inte en rastgård. Kommunicera tydligt med medlemmar som redan vistas i trädgården innan du tar ut ditt husdjur. Det husdjuren gör är ägarens ansvar. Det finns gott om rastgårdar runt om vårt hus och besök gärna en innan ni går ut i trädgården för att minimera risken för olyckor på gräsmattan.  
  4. Här får du röka men inte vid dörren på trappavsatsen och bara om du fimpar i askkoppen.

Dessa regler gäller tillsvidare förutsatt att de följs av alla som vistas i trädgården. Har du frågor om trädgården kontakta styrelsen.

images